ULTIMELE STIRI

 PUBLICATII

ANUARUL CNI

     Dedicaţi elevilor şi muncii pe care o desfăşoară la catedră, profesorii Colegiului Naţional de Informatică din Piatra-Neamţ îşi propun să formeze şi să modeleze caractere, dar, în aceeaşi măsură, sunt angajaţi într-un permanent efort de perfecţionare a propriilor competenţe.
     Din această perspectivă, Anuarul CNI este un proiect ambiţios, care urmăreşte să pună în valoare contribuţiile metodico-ştiinţifice ale colegilor noştri, facilitând nu doar mai buna cunoaştere a preocupărilor fiecăruia dintre ei, ci şi un interesant şi profitabil dialog cu valenţe interdisciplinare.
     Ajuns la numărul 7, Anuarul CNI reuneşte contribuţiile originale şi valoroase ale unor dascăli prestigioşi, cărora li se adaugă pitorescul text semnat de Aline Senzini, asistent Comenius de limba franceză şi oaspete al colegiului nostru.
     Mulţumim colaboratorilor pentru promptitudinea cu care au răspuns solicitărilor noastre şi, în mod evident, lăsăm cititorilor sarcina de a aprecia oportunitatea şi calitatea acestui proiect.


  • Click pentru numarul din 2010
  • Click pentru numarul din 2009
  • Click pentru numarul din 2008
  • Click pentru numarul din 2007

Copyright ©2005
Colegiul National de Informatica Piatra Neamt