Balul Rățustelor

Pe data de 30 octombrie, cu ocazia Halloween-ului, elevii clasei a 9-a A din cadrul Colegiului Național de Informatică Piatra Neamț au inițiat o surpriză pentru a integra colegii lor din clasa a 5-a. Alături de elevii claselor a 6-a, a 7-a și a 8-a, aceștia au organizat un frumos eveniment.

Prima parte a acestui eveniment s-a desfășurat în laboratorul multimedia al Colegiului, unde elevii claselor de gimnaziu au prezentat diverse momente artistice. În deschidere, colectivul clasei a 5-a A, îndrumați de către doamna profesor Ene Raluca au pus în scenă piesa de teatru în limba franceză La Ronde De La Nuit (Hora nopții). În continuare, elevii clasei a 7-a, alături de doamna profesoară Elena Mitrea, ne-au răspuns printr-un scurtmetraj în limba germană la întrebarea: Ce părere au oamenii despre Halloween. Îndrumați de doamnele profesoare Brîndușa Stan și Cristina Luca, elevii clasei a 5-a au prezentat diverse cântece de Halloween. Clasele a 6-a și a 7-a, îndrumați de doamna profesoară Morțe Silvia, au prezentat cântece, poezii și scenete cu tematică de Halloween. Elevul Beșu Dan din clasa a 8-a a fost îndrumat de doamna profesoară Brîndușa Stan într-un micro-recital de senzație alături de trupa sa, KaDet.

Tot în laboratorul multimedia, primele două concursuri destinate elevilor de clasa a 5-a au avut loc: concursul de costume și concursul de dovlecei. În cadrul ambelor concursuri, copiii au defilat pentru a-și prezenta costumele, respectiv dovleceii. La final, elevii clasei a 7-a au oferit prăjituri cu tematică de Halloween tuturor participanților.

A doua parte a evenimentului s-a desfășurat în cantina Colegiului. Dat fiind spațiul extins, elevii de gimnaziu s-au putut distra în voie. Elevii clasei a 9-a A au desfășurat atât concursul intitulat „Miss și Mister Rățușcă”, cât și premierea pentru cele trei concursuri.

Câștigătorii Miss și Mister Rățușcă au fost desemnați elevii Măriuța Alexia și Nacu Ioan Adrian.

Evenimentul s-a dovedit a fi o minunată petrecere de bun venit pentru noii elevi de gimnaziu din cadrul Colegiului Național de Informatică, iar obiectivele acestuia au fost atinse cu mare succes.

Redactat de Nechita Mihaela

Program Activități

ALL ABOUT THE HALOWEEN

Andronache Malina

Dovleacul de Hallowen!_

Halloween (1)-Aparaschivei 6A

Halloween around the World

halloween_Berea 7A

Presentation (1)

Story of Halloween!_ Nistor 7A

[galerie]

[youtube width=”520″ height=”360″ video_id=”vNxaX_VeWyk”]

[youtube width=”520″ height=”360″ video_id=”igaIakbuJCw”]

[youtube width=”520″ height=”360″ video_id=”O8ZJO6b2qOQ”]

[youtube width=”520″ height=”360″ video_id=”Kr13LcGG96E”]

[youtube width=”520″ height=”360″ video_id=”vPtwEoOK3ec”]