Piatra Neamț se alătură programului de creștere a competențelor digitale ale tinerilor, Generația Tech. Invităm pe toţi tinerii informaticieni să acceseze acest proiect care le oferă posibilitatea de a-şi dezvolta competenţele profesionale.

Aproximativ 150 de tineri de 15-24 ani din Piatra vor putea urma, începând cu luna iulie a anului acesta, una din cele două specializări digitale puse la dispoziție gratuit prin program: IT Literacy, care îi pregătește pentru roluri administrative digitale în cadrul companiilor românești, și Learnto Code, care îi formează ca programatori de aplicații simple web și mobile.

Specializările au o structură online, fiind accesibile de pe calculator sau mobil, iar mentoratul tinerilor este realizat de echipe de mentori care își reunesc eforturile direct din Iași, Cluj, București și din cele mai îndepărtate sau apropiate zone ale țării. Programul include și o componentă fizică, de comunitate și de dezvoltare a ideilor împreună, un hub tehnic fiind amenajat în centrul orașului Piatra Neamț pentru participanții la proiect.

Antrenamente digitale alături de sute de specialiștii tech din toată țara. Înscrie-te în comunitatea Digital Nation și faci progres digital săptămânal, direct de la tine de acasă. Aplică la programele de mentorat gratuite Generația Tech Piatra Neamț: https://digitalnation.ro/generatia-tech/.

Generatia Tech – Proiect Digital Nation – Piatra Neamt