Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la a VIII-a ediție a Concursului  Calendarul  emoțiilor – Descoperă Recunoștința!” – concurs înscris în CAEJ la poziția 57, organizat cu prilejul Zilelor Colegiului Național de Informatică, Piatra-Neamț.

Acest eveniment urmăreşte antrenarea elevilor şi cadrelor didactice în activităţi extracurriculare prin exprimarea artistică a emoţiilor, prin stimularea creativităţii, prin realizare de texte literare, lucrări plastice și dezbateri, folosind drept instrument cuvântul și imaginea. Concursul are drept obiectiv dezvoltarea abilităților de viață și a inteligenței afective la elevi.

Competiția va avea loc în data de 17 decembrie 2019, începând cu ora 13:00 – laboratorul Multimedia al Colegiului Național de Informatică, Piatra-Neamț.

Data limită de înscriere este 12 decembrie 2019. Fișa de înscriere se trimite la adresa de email cni_pn@ yahoo.com sau la sediul colegiului.

Informații suplimentare cu privire la regulamentul concursului și modalitatea de înscriere se regăsesc pe site-ul colegiului, la adresa http://cni.nt.edu.ro.