In septembrie 2011, Colegiul National de Informatica este anuntat de catre reprezentantul Microsoft , Kati Tuurala-WW Academic Program Manager, ca a trecut la o noua treapta in cadrul programului mondial “ Microsoft Partners in Learning”. Am devenit una din cele 18 scoli mentor din lume, deoarece am dovedit ca avem o cultura a inovatiei, ca dezvoltam un leadership la toate nivelurile, ca avem impact atat asupra comunitatii educationale din tara cat si din lume.
[lightbox type=”image” title=”” href=”http://cni.nt.edu.ro/new/wp-content/uploads/2011/12/Certificat_mentor_school.jpg” youtube_id=”” vimeo_id=””]
[/lightbox]

  Astfel, in noua postura de scoala mentor facem parte din echipa 7 de mentorat , alaturi de alte 4 scoli mentor: Srednja ekonomska skola din Bosnia Hertegovina, Kuršėnai Laurynas Ivinskis hgymnasium din Lituania, Gimnazjum im. Feliksa Szoldrskiego din Polonia, Center of Education 548 Tsaritsyno din Rusia.

  In octombrie 2011 s-au ales scolile innovative care vor fi conciliate de catre fiecare s coala mentor din echipa de mentorat 7. Se alatura in demersul CNI de dezvoltare a unei culturi aplicate a inovatiei si a implementarii unui leadership la toate nivelurile 2 scoli inovative : Ohanyan college din Armenia si High School № 1517 Moscow, Rusia.

Viziunea CNI
Scrisoare de felicitare
Planul de activităţi