“Cupa Bombo” este o competiție sportivă de fotbal organizată anual de către elevii Colegiului Național de Informatică, încă din anul 2007, ajungând anul acesta la ediția a 16-a.

Prin această competeție sportivă dorim să încurajăm sportul și, totodată, să comemorăm trecerea prmatură în nefiinţă a unui fost coleg de-al nostru, Bogdan Bîndilă.

“Cupa Bombo” își propune să motiveze elevii colegiului să practice cât mai mult sport, oferindu-le oportunitatea de a se menține sănătoși din punct de vedere fizic, dar totodată, de a-și îmbunătăți abilitățile sportive și spiritul de echipă.

Ediția a 16-a a “Cupei Bombo” a fost organizată de către elevii clasei a XII-a C, Rusu Paul și Cosma Ada iar echipele participante au facut parte din colectivele claselor a VIII-a A, a IX-a (A, B, F) , a X-a (B, D, E, F), a XI-a (E, F) și a XII-a (A, B, C, D, F).

Promovarea acestui proiect a avut loc atât în mediul online, unde a fost publicat programul meciurilor fiecărei zile, cât și în interiorul colegiului  prin afișe.

În finală, echipele s-au confruntat atât pentru câștigarea premiilor I, II, III și IV, cât și pentru obținerea premiilor speciale.

Anul acesta, “Cupa Bombo” a avut șansa de a primi sponsorizare din partea “Aqua park Blue Eden” și “Melissa San Gym”, cărora le mulțumim. Alături de noi a fost, ca în fiecare an, doamna Bîndilă Daniela, mama lui Bogdan.

Proiectul a fost susținut desigur de către directorii liceului, doamna profesor doctor Daniela Neamțu și domnul profesor Vasile Diaconu.

Locul I a fost câștigat anul acesta de către echipa clasei X B, locul II de către clasa XI E, locul III de către clasa XII F, iar locul IV de către echipa clasei X D. Premiile speciale s-au oferit în urma parcursului și rezultatelor obținute in timpul competiției şi au fost: premiul pentru cel mai bun fundaș oferit elevului Agafiței Ștefan (XI E), premiul pentru cel mai bun portar oferit elevului Biciușcă Matei (X B) iar premiul pentru golgeterul ediției a fost oferit elevului Ivan Matei (X D). Parcursul competiției a fost observat și arbitrat de către prof. Brânzei Florin.

Cosma Ada Giorgiana, clasa a XII-a C

[galerie]