Este  aprilie, este luna Pădurii și ziua Pământului dar și ziua Sănătății, atât de multe motive care ne-au sensibilizat și mobilizat în același timp să trecem și noi la acțiune.

Elevii Colegiului Național de Informatică din Piatra Neamț  s-au adunat în număr mare în pădurea de pe  raza comunei Pângărați,   pentru a ajuta primăvara să reintre în drepturi și pădurea să ne asigure porția de sănătate. Aceștia, sprijiniți de reprezentanți ai Ocolului Silvic, au igienizat zona, iar mai apoi au plantat diferiți arbuști în zone unde s-a identificat această necesitate.

Activitatea a fost  realizată în cadrul Proiectului „ECO-Școala” coordonat de doamnele profesoare Taina Grigoriu și Fronea Mariana având alături Asociația Sens Civic din Piatra Neamț, prin d-nul Preș. Andrei Carabelea, care a demonstrat profesionalism și dragoste față de mediul înconjurător, dar și o bună colaborare în parteneriatul încheiat cu colegiul nostru.

Voluntarii au fost felicitați pentru munca depusă și sunt hotărâți să continue fiind  puși pe fapte mari pe care le vor realiza cât de curând. Voința și entuziasmul îi vor ajuta să fie din ce în ce mai buni și mai devotați pentru a aduce un prestigiu liceului din care fac parte.

[galerie]