La etapa internațională a concursului Eu-Conexus, organizat de Universitatea  Tehnică de Construcții București, echipa Biomatics a avut de prezentat proiectul în fața juriului internațional, format dintr-o comisie de profesori de la toate universitățile partenere Eu-Conexus.

Prezentarea a avut loc joi 5 mai, iar fiecare echipaj a avut la dispoziție 10 minute pentru prezentare și 5 minute pentru a răspunde la întrebările primite din partea juriului.

La ora 17 a urmat premierea echipelor,  iar, din acel moment, echipa Biomatics a fost desemnată campioană internațională, marcând o imensă victorie pentru România.

Echipa Biomatics transmite multe mulțumiri doamnei diriginte Sauciuc Alina, care a avut și funcția de profesor coordonator al echipei Biomatics, și doamnei profesor de limba engleză Drăgan Claudia care i-a ajutat la prezentarea în engleză, corectându-le și oferindu-le sugestii de fiecare dată când era nevoie, pentru a avea o prezentare cât mai reușită.

 

Biomatics, echipă formată din Samoilă Alexandru, Minuț George-Alexandru, Răzeșu Constantin-Sebastian, Seftiean Mihnea-Alexandru