Sâmbătă, 22 februarie 2014, în Sala Mare a Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, au fost premiați câștigătorii probelor care au avut loc în cadrul Concursul Național Pluridisciplinar Prosoft@NT, competiție organizată de Colegiul Național de Informatică, având ca scop stimularea unui dialog profitabil între elevii veniţi din mai multe colţuri ale ţării şi din străinătate, precum şi promovarea schimburilor culturale atât între elevi cât şi între cadre didactice.

Premiile au fost înmânate câștigătorilor de către doi dintre președinții competiției, prof. dr. ing. Emil Creţu de la Facultatea de Informatică din Universitatea „Titu Maiorescu”, Bucureşti, și conf. dr. Adrian Iftene, decanul Facultății de Informatică din cadrul Universității „A.I.Cuza” din Iași, și de către domnii directori ai CNI, prof dr. Daniela Neamțu și prof. Vasile Diaconu. 

Festivitatea de premiere a celor mai buni elevi la probele de matematică, informatică și fizică a fost completată de momente artistice inedite, menite nu doar să delecteze publicul, ci şi să pună în valoare preocupările multiple ale elevilor și ale profesorilor Colegiului Național de Informatică din Piatra Neamț.

[galerie]