La Colegiul Național de Informatică cele mai așteptate activități de elevii aflați în gimnaziu sunt din cadrul proiectului „Halloween la CNI”. Cu scopul de a ne crea noi amintiri, de a ne costuma și de a fi creativi, micuții noștri bobocei ne-au încântat cu momente artistice  deosebite. Alături de ei în organizarea activităților au fost doamnele profesoare Stan Brândușa, Morțe Silvia, Mitrea Elena, Ene Raluca, laborant Manolache Luminița și elevii clasei a IX a B: Agafiței Anastasia, Agafiței Cristiana, Stahie Corina, Ghineț Alexia, Bîrlădeanu Liviana, Savin Patricia, Petrariu Annie, Panagiotidis Nikolaos, Nacu Maximilian, Nacu Adrian si Bîrjovanu Dan.

Cu ajutorul cunoștințelor învățate la orele de limba engleză,franceză, germană și sub îndrumarea doamnelor profesoare elevii de gimnaziu au recitat poezii, au interpretat cântece, întocmit scenete si ne-au încântat prin teatrul de păpuși.

Spre sfârșit au avut loc și concursurile de costume de Halloween și de dovleci sculptați, moment așteptat cu nerăbdare de bobocii din clasa a V a. Juriul, organizat din elevii clasei a IX a B, a acordat premii participanților pentru cele mai originale costume și cei mai deosebiți dovleci.

Elevii prezenți au fost foarte încântați de activitate și au promis că pe viitor vor fi  mai originali și mai creativi, urmând să demonstreze ce au învățat în acești ani minunați ai gimnaziului.

                                                                    Petrariu Annie, clasa a XI a B

                                                                             Prof. Brândușa Stan