Prima mobilitate fizică care a avut loc în cadrul proiectului a fost în septembrie, în România. Pe data de 8 și 9 septembrie, profesori de la OGEC Lycee de la Sauque, Franța, Şule Muzaffer Büyük Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Turkey, Centro Studi Didattico Ambientale Sibarys, Italy, s-au întâlnit cu omologii lor români pentru a hotărî următorii pași în derularea proiectului. Partenerii de la Praktikum, Finlanda, și I.E.S. Francisco García Pavón, Spain, au participat online la această întâlnire.

Participanții au discutat despre implementarea proiectului, despre management, stabilirea noilor perioade de implementare care se vor regăsi în planul de implementare. De asemenea, s-a convenit asupra evaluării elevilor care vor participa în cadrul proiectului și care vor parcurge teoria din Ghidul în carieră de pe platforma e-learning a proiectului.

Următorul punct de discuție a fost realizarea unui proiect social de fiecare școală parteneră, proiect social care va fi inclus în e-Kit in Careeer Guidance. Fiecare partener va trebui să identifice problemele cu care se confruntă comunitatea lor, iar elevii implicați vor pregăti un proiect social pentru a găsi o soluție la aceste probleme.

S-a discutat formatul final al lecțiilor, atât aspectul teoretic al acestora, cât și aspectul practic. La final s-au făcut câteva observații privind structura platformei, a modului de lucru pe aceasta și a modalității de monitorizare a celor care o utilizează. Mobilitatea s-a încheiat cu o ceremonie de decernare a ceritificatelor de participare.