Una din activitățile desfășurate in cadrul proiectului Erasmus+ „Let Be Innovative And Social!”, este proiectulProtAction”, care își propune să informeze și educe tinerii despre efectele violenței domestice și să ajute femeile și copiii aflați în această situație.

În perioada 6 – 17 decembrie 2021, membrii proiectului social ProtAction au organizat o strângere de produse alimentare neperisabile, produse de igiena personală și produse de menaj, haine și jucării pentru a fi donate locuinței protejate Venus.

Acestei inițiative i s-a alăturat și Asociația Simbio care a popularizat școlilor din Piatra – Neamț această activitate.

Toate produsele au fost aduse la biblioteca CNI, au fost inventariate de doamna bibliotecara Mirabela Moisă și marți, 21 decembrie, au fost transportate către locuința mai sus menționată.

Mulțumim claselor VI-a A, a VI-a B, a VII-a A, a VII-a B,  a VIII-a A, a VIII-a B, a IX-a A, a IX-a B, a IX-a C, a IX-a D, a X-a A,  a X-a C, a X-a D, a X-a E, a X-a F, a XI-a A, a XI-a B, a XI-a C, a XI-a D, a XI-a E, a XI-a F, a XII-a C, a XII-a E, a XII-a F si Colegiului National „Calistrat Hogaș” pentru donațiile făcute.

Va uram un Crăciun cat mai luminos, liniște și bucurii, veste buna dinspre magi!

Prof. Raluca Ene