Anul acesta cu ocazia Zilelor Colegiului Național de Informatică  CȘE a organizat:“De Crăciun fii mai bun”

Cu ocazia Zilelor Colegiului Național de Informatică (19-23 decembrie) și cu apropierea sărbatorilor de iarnă Consiliul Școlar al Elevilor împreună cu profesorii din  CNI au organizat un târg caritabil de Crăciun. Acesta a avut loc în zilele de 16 și 19 decembrie la etajul 1, corpul principal al liceului.

Pentru târg elevii de gimnaziu au confecționat la orele de educație tehnologică, coordonați de doamna profesoară Loredana Săndulescu, ornamente și decorațiuni în spiritul Crăciunului iar acestea au fost achiziționate de elevii, profesorii, direcțiune, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic  CNI în schimbul unor donații. Din donațiile strânse s-au achiziționat alimente si produse de igienă pentru seniorii din Centru rezidențial pentru persoane vârstnice ”Ștefan”.

Pe parcursul celor două zile donațiile, au fost în valoare de 782 lei.

Scopul acestei activități este de a sensibiliza elevii cu privire la situația dificilă a vârstnicilor, prin implicarea în activității de voluntariat și de a aduce un zâmbet pe chipurile tuturor bunicilor din Centru.

Joi  22 decembrie toate produsele au fost duse la centru de către membrii Departamentului de voluntariat si al CȘE (Ciubotaru Radu, Marcu Anastasia, Bârlădeanu Larisa și Măstăcăneanu Robert).

Mulțumim mult claselor a V-a A, a V-a B, a VI-a B, a VII-a A, a VII-a B pentru implicare și toata munca depusă în realizarea ornantelor, și tuturor elevilor și profesorilor care au participat la bun a desfășurare a acestor activități!