INVITAŢIE

Avem deosebita plăcere, de a vă invita să participaţi,  la a șaptea ediţie a Competiţiei „TINERI DE AZI ANTREPRENORII DE MÂINE”, ȋnscrisă ȋn Calendarul Activităţilor Educative Naţionale 2018, domeniul tehnic, poziţia 180.

Acest eveniment se va desfăşura în perioada 07-10 decembrie 2018 şi urmăreşte dezvoltarea competenţelor profesionale, responsabilizarea tinerilor în proiectarea traseului profesional,  antrenarea profesorilor în abordarea antreprenoriatului din perspectiva didactică şi încurajarea formării  unei culturi antreprenoriale.

 

Competiţia are două secţiuni:

I. INOVATIVE  BUSINESS ȋn care participarea poate fi:

  1. prezentare directă (prezentarea produsului la stand și prezentarea planului de afacere ȋn fata juriului).
  2. prezentare indirectă (echipa trimite in format electronic prezentarea planului de afaceri(word/pdf), precum si a unui videoclip  de max 5 min. ȋn care echipa ȋși prezintă afacerea /produsul).

II. FUN EDUCATION doar cu participare indirectă. Ȋnscrierea la această secţiune presupune realizarea si transmiterea unui fisier video sau animatie, cu o durată maximă de 5 minute, care va reprezenta un concept original și atractiv de descriere a unor teme din programa școlară.

Orele de desfășurarea ale concursului și locaţiile:

Etapa 1.

–07.12.2018 orele 13:00-14:00–Deschiderea oficială- Rubik Hub Piatra-Neamț;

–07.12.2018 orele 14:00-16:00–prezentarea la stand și jurizarea lucrărilor cu  participare indirectă- Rubik Hub Piatra-Neamț;

Etapa 2. –10.12.2018 orele 11:00–14:00 prezentarea business plan doar pentru elevii care participă direct- Camera de Comerţ și Industrie Neamţ.

Ȋnscrierea este gratuită și se face aici pe baza completării formularului on-line.

Datele vor fi completate corect pentru scrierea diplomelor/adeverinţelor care vor fi trimise la adresa specificată ȋn formular. Numerele de telefon sunt obligatorii pentru comunicare și raportul final al competiţie.

 

Regulamentul se găsește aici

Agenda evenimentului aici

Model de plan de afaceri  aici

Acord de parteneriat ȋntre unităţi școlare aici

Invitaţie  aici

 

Pentru finalizarea ȋnscrieri trebuie trimise: planurile de afaceri și videoclip-urile pe adresa de mail: cta.cni2016@gmail.com.

Denumirile fișierelor trebuie să corespundă numelui echipei cu care v-ați înregistrat.

Termen limită de finalizare a înscriere 29.11.2018.

Rezultatele parţiale și finale vor fi afişate pe pagina de facebook https://www.facebook.com/clubultinerilorantreprenori.

 

Vă așteptăm cu drag!