INVITAŢIE

Avem deosebita plãcere, de a vã invita sã participaţi,  la a opta ediţie a Competiţiei „TINERII DE AZI, ANTREPRENORII DE MÂINE”, ȋnscrisă ȋn Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene, domeniul tehnic pozitia1683.

Acest eveniment se va desfãşura în perioada 13-16 decembrie 2019 şi urmãreşte dezvoltarea competenţelor profesionale, responsabilizarea tinerilor în proiectarea traseului profesional,  antrenarea profesorilor în abordarea antreprenoriatului din perspectiva didactică şi încurajarea formãrii  unei culturi antreprenoriale.

Participarea la competiţie poate fi:

  • directã (prezentarea produsului la stand și a planului de afacere ȋn faţa juriului).
  • indirectã (echipa trimite in format electronic planul de afaceri (word/pdf), precum si a unui videoclip  de max 5 min. ȋn care echipa ȋși prezintã afacerea /produsul).

Orele de desfãșurare ale concursului și locaţiile:

Etapa 1.

Etapa 2. –16.12.2019 orele 11:00–14:00 prezentarea business plan doar pentru elevii care participã direct- Camera de Comerţ și Industrie Neamţ.

Ȋnscrierea este gratuitã și se face aici pe baza completãrii formularului on-line.

Datele vor fi completate corect pentru scrierea diplomelor/adeverinţelor care vor fi trimise la adresa e-mail specificatã ȋn formular. Numerele de telefon sunt obligatorii pentru comunicare și raportul final al competiţie. 

  • Regulamentul se gãsește aici 
  • Agenda evenimentului aici
  • Model de plan de afaceri  aici 
  • Invitaţie  aici
  • Acord de parteneriat ȋntre unitãţi școlare aici

Pentru finalizarea ȋnscrieri trebuie trimise: planurile de afaceri și videoclip-urile pe adresa de mail: cta.cni2018@gmail.com.

Denumirile fișierelor trebuie să corespundă numelui echipei cu care v-ați înregistrat.

 

Termen limitã de finalizare a înscriere 06.12.2019.

Rezultatele parţiale și finale vor fi afişate pe pagina de facebook https://www.facebook.com/clubultinerilorantreprenori

 

Vã așteptãm cu drag!