INVITAŢIE

Avem deosebita plãcere, de a vã invita sã participaţi,  la a IX-a  ediţie a Competiţiei „TINERII DE AZI ANTREPRENORII DE MÂINE”, ȋnscrisã ȋn Calendarul Naţional al Activitãţilor Educative 2020, pozitia 308, conform  Ordinul ministrului Educației și Cercetării nr. 5.597/16.12.2019. 

Acest eveniment organizat de Colegiul Naţional de Informaticã, Piatra Neamţ ȋn parteneriat cu Camera de Comerţ și Industrie Neamţ, Agenţia de Dezvoltare Nord Est, RUBIK HUB, Asociaţia FUN EDUCATION și Asociaţia ROMONTANA,  se va desfãşura în perioada 07-14 decembrie 2020 şi urmãreşte dezvoltarea competenţelor profesionale, responsabilizarea tinerilor în proiectarea traseului profesional,  antrenarea profesorilor în abordarea antreprenoriatului din perspectiva didactică şi încurajarea formãrii  unei culturi antreprenoriale. Având în vedere contextul creat de pandemia COVID-19, măsurile de siguranță impun desfășurarea acestei ediții a concursului în mediul online.

Etapa I -pânã pe 4 decembrie 2020.

Ȋnscrierea este gratuitã și se face aici pe baza completãrii formularului on-line

Datele vor fi completate corect pentru scrierea diplomelor/adeverinţelor care vor fi trimise la adresa e-mail specificatã ȋn formular. Numerele de telefon si adresele de e-mail  sunt obligatorii pentru comunicare și raportul final al competiţie

Etapa II -7 decembrie-11 decembrie 2020

Prezentările proiectelor de afaceri – clipuri, vor fi publicate pe pagina de https://www.facebook.com/clubultinerilorantreprenori, sub formă de postări individuale.

Acestea vor fi votate de către vizitatorii paginii, pentru premiul publicului, prin „îmi place”, „comentează” și „distribuie”.

Data limită în care publicul își poate exprima preferințele este 11.12.2020, ora 24.00.

Important: fiecare concurent este responsabil cu promovarea clipului său. Colegiul Naṭional de Informaticã, Piatra Neamṭ  se delimitează de orice acțiune de promovare.

Premiile juriului: Proiectele înscrise în concurs vor fi, de asemenea, evaluate de către un juriu de specialitate. În urma evaluării, vor fi desemnate primele 5  echipe care au prezentat cele mai inovative și fezabile idei de afaceri.

Membrii juriului vor evalua proiectele de business în baza următoarelor criterii:

  • utilitatea și relevanța afacerii pentru societate;
  • originalitate;
  • fezabilitatea ideii;

modul de prezentare

Etapa 3-Finala 14.12.2020

ora 11:00 -13:00,

Prezentare online (maxim 5 minute) a planurilor  de afaceri ale primelor 5 echipe selectate de juriu + echipa selectatã de public în faţa membriilor celorlalte echipe și a juriului.

– ora 13:30, 14.12.2020 Anunṭarea  echipelor  premiate.

Juriu: 3 antreprenori de succes din judel Neamṭ; 1 reprezentant ISJ; 2 reprezentanţi CCI.

Regulamentul se gãsește aici

Agenda evenimentului aici

Model de plan de afaceri  aici

Invitaţie  aici

Acord de parteneriat ȋntre unitãţi școlare aici

Pentru finalizarea ȋnscrieri trebuie trimise: planurile de afaceri și videoclip-urile pe adresa de mail: cta.cni2018@gmail.com.

Denumirile fișierelor trebuie să corespundă numelui echipei cu care v-ați înregistrat.

Termen limitã de finalizare a înscriere 04.12.2019.

Rezultatele parţiale și finale vor fi afişate pe pagina de facebook https://www.facebook.com/clubultinerilorantreprenori.

Vã așteptãm cu drag!