Registration open for IIOT 2021-2022!

Colegiul Național de Informatică din Piatra-Neamț organizează în anul școlar 2021-2022, în calitate de Școală Lider, etapele preliminare fazei naționale a Olimpiadei de Informatică pe Echipe.

În contextul epidemiologic actual, dorim să păstrăm, în condiții de siguranță a sănătății, speranța promovării performanței în domeniul informaticii prin utilizarea mediilor online.

Regulamentul competiției prevede că etapa preliminară se desfășoară în regim online. Etapele ulterioare, respectiv faza națională și internațională, vor fi organizate în sistem online/prezență fizică în funcție de prevederile legislative ce vor urma.

Înscrierea echipelor în competiție se realizează de către profesorul coordonator, în perioada 15-29 octombrie 2021, respectându-se criteriile de înscriere.

Fiecare echipă este formată din patru elevi și două rezerve. Este permisă înlocuirea unui elev din cei patru cu un elev-rezervă, în situații deosebite și din motive obiective. Componența unei echipe nu poate fi modificată până la finalul competiției. Fiecare echipă este coordonată de un singur profesor.

Participanții sunt elevi înscriși în învățământul liceal, în aceeași instituție de învățământ (colegiu, liceu, centru de excelență, Palatul/clubul copiilor),  în țara pe care o reprezintă, cel puțin în timpul perioadei septembrie – decembrie în anul școlar corespunzător ediției competiției și care nu au mai mult de 20 de ani la 1 iulie al anului în care are loc etapa finală.

O echipă nu poate include mai mult de x participanți premianți cu cel mult premiul x la OSEPI din anul precedent. Practic, asta înseamnă că echipa poate avea cel mult un participant cu premiul I, cel mult 2 participanți cu premiul I sau II, cel mult 3 participanți cu premiile I, II și III și cel mult 4 participanți cu premiile I, II, III sau mențiune.

Please fill in the Registration Form (and the Statement of Honesty) and send them to us at diaconu_vasile@yahoo.com, until Thursday, October 29th!