Descalificare echipe ce nu au trimis înregistrările pentru runda a II-a IIOT 2021-2022

Comisia IIOT a constatat ca sunt echipe care nu au trimis înregistrările cerute prin regulament pentru runda a doua preliminara, nici după termenul precizat în mailul trimis pe data de 17.12.2021.

Ca urmare a constatării acestui fapt, comisia de organizare a decis, conform regulamentului, descalificarea din concurs a acestor echipe, decizie ce are efect imediat. 

Dat fiind situația cauzata de pandemie, una în care activitatea competițională este afectată, am decis ca aceste echipe vor mai putea participa la celelalte runde preliminare din acest an școlar doar în mod neoficial, cu condiția respectării regulamentului stabilit înainte de începutul competiției.

Astfel, echipele nu vor mai fi eligibile pentru obținerea niciunei distincții în cadrul acestui concurs, precum și excluderea lor din competiția pentru calificarea la runda finală. 

În cazul în care se va constata o încălcare ulterioara a regulamentului, ne rezervăm dreptul de a exclude definitiv din concurs echipele  fără posibilitatea participării nici măcar în mod neoficial la rundele rămase.

 

Cu respect,
Comisia IIOT