Registration open for IIOT 2020-2021!

Colegiul Național de Informatică din Piatra-Neamț organizează în anul școlar 2020-2021, în calitate de Școală Lider, etapele preliminare fazei naționale a Olimpiadei de Informatică pe Echipe.

În contextul epidemiologic actual, dorim să păstrăm, în condiții de siguranță a sănătății, speranța promovării performanței în domeniul informaticii prin utilizarea mediilor online.

Regulamentul competiției prevede că etapa preliminară se desfășoară în regim online. Etapele ulterioare, respectiv faza națională și internațională, vor fi organizate în sistem online/prezență fizică în funcție de prevederile legislative ce vor urma.

Înscrierea echipelor în competiție se realizează de către profesorul coordonator, în perioada 28 octombrie – 5 noiembrie 2020, respectându-se criteriile de înscriere.

Fiecare echipă este formată din patru elevi și două rezerve. Este permisă înlocuirea unui elev din cei patru cu un elev-rezervă, în situații deosebite și din motive obiective. Componența unei echipe nu poate fi modificată până la finalul competiției. Fiecare echipă este coordonată de un singur profesor.

Participanții sunt elevi înscriși în învăţământul liceal, în aceeași instituție de învățământ (colegiu, liceu, centru de excelență, Palatul/clubul copiilor),  în țara pe care o reprezintă, cel puțin în timpul perioadei septembrie – decembrie în anul școlar corespunzător ediției competiției și care nu au mai mult de 20 de ani la 1 iulie al anului în care are loc etapa finală. O echipă nu poate include mai mult de un participant premiant al Olimpiadei Naționale Individuale de Informatică din ultimii doi ani școlari.

În acest an școlar, datorită condițiilor epidemiologice, membrii unei echipe pot participa la probă și din locații diferite, cu respectarea acelorași norme de conduită deontologică asumate de profesorul coordonator.

Please fill in the Registration Form (and the Statement of Honesty) and send them to us at diaconu_vasile@yahoo.com, until Thursday, November 5th!