Registration open for IIOT 2022-2023!

Colegiul Național de Informatică din Piatra-Neamț organizează în anul școlar 2022-2023, în calitate de Școală Lider, etapele preliminare fazei naționale a Olimpiadei de Informatică pe Echipe.

Regulamentul competiției prevede că etapa preliminară se desfășoară în regim online. Etapele ulterioare, respectiv faza națională și internațională, vor fi organizate în sistem onsite.

Înscrierea echipelor în competiție se realizează de către profesorul coordonator, în perioada 17-31 octombrie 2022, respectându-se criteriile de înscriere.

Fiecare echipă este formată din patru elevi și două rezerve. Este permisă înlocuirea unui elev din cei patru cu un elev-rezervă, în situații deosebite și din motive obiective. Componența unei echipe nu poate fi modificată până la finalul competiției. Fiecare echipă este coordonată de un singur profesor.

Participanții sunt elevi înscriși în învățământul liceal, în aceeași instituție de învățământ (colegiu, liceu, centru de excelență, Palatul/clubul copiilor). O echipă nu poate include mai mult de un participant premiant (premiu/mențiune) al Olimpiadei Naționale Individuale de Informatică din anul precedent.

Please fill in the Registration Form (and the Statement of Honesty) and send them to us at blagagabriela@yahoo.com, until Monday, October 31st!