Marți, 20 decembrie 2022, cu ocazia Zilelor Colegiului Național de Informatică, s-a derulat proiectul  educațional interdisciplinar, chimie-ecologie, SALVEAZĂ APA, cu participarea elevilor din clasele a VII-a A și a VII-a B, sub îndrumarea doamnei profesoare Mariana Fronea. Activitatea s-a desfășurat în  laboratorul de chimie,  sub forma unui concurs de proiecte, planșe, postere, machete, prezentări PPT, concretizându-se la final cu o expoziție.

Elevii și-au prezentat lucrările în fața unui juriu format din elevii Maria Popescu, Marius Bucur, Cosmin Patranea, Geanina Afloroaei, Sasha Hodea din clasa a XI-a și Diana Secară din clasa a X-a. La acordarea premiilor, s-au luat în considerare și voturile tuturor elevilor participanți la Concursul de științe, care a avut loc în aceeași zi.

La premierea participanților, care s-a bucurat de prezența doamnelor director prof. dr. Daniela Neamțu și prof. Luminița Cozma, s-au acordat premii speciale pentru Originalitate, Design, Creativitate, Conținut, Ecologie, Imagini sugestive, Organizarea echipei, Promovarea proiectului, iar premiile I, II și III au fost cele mai votate și cele mai apreciate de cei care au vizitat expoziția și răsplătite pe măsură.

Premiul I – clasa  7A – Daria Ilie, Miruna Vrînceanu, Miruna Petrencu

Premiul II – clasa 7A – Luca-Andrei Mâță, Iustinian Aparaschivei,

Iustin Racoveanu, Răzvan Dascălu

Premiul III – clasa 7B – Maria Orcheanu, Riana Răduc, Mara Mihalache,

Smaranda Cojocaru.

Succes tuturor elevilor la toate proiectele viitoare!

A consemnat: prof. Mariana Fronea