La ceas de sărbătoare, când răsună colindele, în sala Multimedia a Colegiului Național de Informatică au fost lansate publicațiile deja consacrate: revistele Infopuls și TNT, precum și Anuarul liceului.

Revista Infopuls a beneficiat anul acesta de o redacție nouă și de modalități inovative de creație. Astfel, varianta online nu a mai fost făcută cu ajutorul programului HTML, ci elevii Renata Pricopie, clasa a X-a D, și Alexandru Anton, clasa a X-a E, au apelat la Webnode pentru realiza numărul 4 al publicației. Pentru formatul tipăribil, Celia Apetrei, clasa a X-a E, și Teona Țăranu, clasa a X-a C, au lucrat în Publisher. Pentru fiecare dintre ei, modul de lucru a reprezentat o provocare care s-a concretizat în paginile Infopulsului care sintetizează tot universul de preocupări ale elevilor de la CNI.

https://infoplus1.webnode.page/

Revista TNT a fost prezentată de elevele Adelina Opriță și Anastasia Marcu, clasa a XI-a A, care au punctat interesele în domeniile științei ale informaticienilor de la CNI.

Devenită tradiție, lansarea Anuarului a întregit atmosfera festivă, acesta fiind prezentat de domnul profesor Marius Țepeș, care a oferit o scurtă privire de ansamblu asupra preocupărilor metodico-științifice ale profesorilor școlii.