În data de 30.05.2024 s-a desfășurat cea de-a XII-a ediție a competiției „Tinerii de azi – Antreprenorii de mâine”, eveniment organizat în colaborare cu Junior Achievement România, Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Camera de Comerț și Industrie Neamț. Competiția face parte din activitățile proiectului Tinerii Antreprenori, înscris în Calendarul Activităților Educaționale Extrașcolare Regionale și Interjudețene ale Ministerului Educației, fără finanțare, la poziția 1342, pentru anul școlar 2023-2024.

Evenimentul a fost jurizat de doamna Moraru Andreea – reprezentant al Camerei de Comerț și Industrie Neamț , doamna  Dăscălița Anda – reprezentant al SC THERMOPHONE PLUS SRL și domul Tudor Mihai – reprezentant al SC DAIMON STAGE SOUND SRL. Mulțumim pe această cale pentru răbdarea cu care aceștia au oferit recomandări tuturor echipajelor participante.

Au fost înscrise pentru participare 19 echipaje cu elevi de liceu din Bacău, Ploieşti, Neamţ, Suceava, Bucureşti. 12 echipaje au ajuns în finală, obținând următoarele rezultate:

Locul I – echipa Youth Goal de la Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț

Locul II – echipa Fit Bites de la  Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț

Locul III – echipa Centru Educațional F.E.E. de la Colegiul Național Mihai Viteazu Ploiești

Mențiune –  echipa ZUP de la Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț

Mențiune – echipa Casa Răzeșului de la Liceul Tehnologic Ion Ionescu de la Brad Horia

Mențiune – echipa Din Inimă de la Colegiul Național Pedagogic Gheorghe Asachi Piatra Neamț

Mulțumim tuturor celor care au fost aproape de eveniment, ale căror încurajări ne motivează pentru a continua cu ediția numărul XIII.