”PLUTEȘTE PRIN DANS NU PRIN DROGURI

…..a fost genericul sub care s-a desfășurat,în data de 24 mai 2012 la Casa de Cultură din Miercurea Ciuc, Festivalul Național de Dans Modern  CNOGOGA 2012 –Ediția a XVII-a,  organizat de Colegiul Național Octavian Goga din Miercurea Ciuc în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog – Harghita.

Și pentru că informaticienilor le plac provocările, au răspuns invitației de a participa la acest festival cu Trupa de dans modern “Super Junior” de la Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț, alcătuită din elevi ai claselor a XI-a  coordonați de doamna profesoară Mariana Fronea, și s-au întors cu un Premiu Special din partea C.P.E.C.Antidrog – Harghita și cu o diplomă de participare onorantă. Experiența a fost una inedită și ne-a dezvăluit un mod plăcut de petrecere a timpului liber și de manifestare a multiplelor talente ale elevilor la vârsta adolescenței.

“Ne-am lasat condusi de pasiunea de a dansa si restul a venit de la sine. Lasati-va purtati de vise informaticieni!” au declarat elevii participanți.

[galerie]