In cadrul competitiei de filme de scurt-metraj ANTI-CORRUPTION FILM FESTIVAL, echipa formata din Bogdan Ciurezu, Bogdan Covrig, Alexandru Horghidan, Ghiurea Dragos, Rares Gutu si Ioana Corduneanu, coordonati de Domnul Profesor Constantin Aciobanitei, au luat locul I cu filmul „ Lumea in care am vrea sa traim”.

http://www.apd.ro/ro_RO/clubapd-cnc/premiantii-campaniei-anti-corruption-film-festival-2015

Acest film aduce in atentia publicului un fenomen foarte actual din societatea noastra: CORUPTIA. Cu cat acest subiect este mai dezbatut, cu atat mai mult un nou mesaj pe aceasta teme risca sa se posteze de la inceput intr-un con de umbra, sa fie considerat banal, insotit de observatia: „s-a mai spus asta”. Noi ne-am asumat insa acest risc, reusind, dupa parerea mea, sa captam atentia publicului.

Succesul a fost asigurat in principal prin imbinarea cu profesionalism a mijloacelor tehnice de transmitere a mesajului: colaje cu desene, animatie, muzica, dialog, naratiune cu definitii si observatii clare, concise, pe intelesul tuturor. Cred ca, prin aceasta, pelicula a indus CUNOASTERE si PARTICIPARE  in randul publicului larg.

[youtube width=”512″ height=”305″ video_id=”sMmqNjwmUHI”]