Prin tradiție, în fiecare toamnă, elevii liceelor obișnuiesc să-i primească în rândurile lor pe bobocii de clasa a IX-a. Pe 14 octombrie 2022 s-a organizat cel mai așteptat eveniment al începutului de an școlar – Balul Bobocilor al Colegiului Național de Informatică, organizat de clasele a XII-a A și a XII-a E, care și-au unit forțele pentru ca totul să iasă conform așteptărilor. Evenimentul  a avut loc la Central Plaza Hotel din Piatra-Neamț.

Probele bobocilor și momentele artistice, în concordanță cu tematica Balului, “Euphoria”, i-au făcut pe spectatori să îi urmărească cu atenție și încântare aproape două ore, timp în care spectatorii au râs la scenetele susținute cu talent, au ascultat muzică și au dansat după coregrafii bine realizate, completate de ținutele pe măsură.

Zece elevi din clasa a IX-a (cinci perechi) s-au înscris în competiția pentru titlurile de Miss și Mister Boboc 2022, dovedind putere de muncă, voință, curaj și talente nebănuite. De asemenea, au impresionat juriul la toate probele la care au fost supuși și au pus în dificultate decizia acestuia. La finalul concursului, câștigătorii au fost Miss Boboc 2022Anastasia Horghidan, clasa a IX-a E, iar Mister Boboc 2022 – Oliver Tonco, clasa a IX-a B.

Finalul spectacolului a reprezentat un bun prilej pentru prezentatori, Gârcineanu Matei și Țăpuc Delia, să aducă mulțumiri speciale organizatorilor, directorilor CNI, profesorilor diriginți care ne-au ajutat, Anghel Brîndușa și Hogea Ana Maria, precum și sponsorilor.

Organizatori

Clasa a XII-a A

Clasa a XII-a E