Pe data de 7 noiembrie 2015 , elevii Colegiului Național de Informatică Piatra-Neamț s-au mobilizat în organizarea unui eveniment ecologic ce a avut ca scop plantarea de puieți in zona Hipodromului și a Ștrandului Municipal Piatra-Neamț.
Activitatea s-a desfășurat în timp util, voluntarii care au luat loc la aceasta dând dovadă de profesionalism,spirit de echipă și entuziasm. Elevii au adus diverși arbuști și i-au plantat,oferind un aspect mult mai îngrijit și ecologic.
Activitatea a fost coordonată de profesorii: Ciobanu Petrica,Dascalu Carmen,,Luca Cristina si Sauciuc Alina -având alături o echipă unită care a dat dovadă de seriozitate și dragostea față de mediul înconjurător.Acești copii cu inițiativă și dorință de muncă vor demonstra  că generația lor poate salva viitorul omenirii.

Astăzi, mai mult decât oricănd, fiecare dintre noi trebuie să se implice în acţiuni voluntare menite a proteja mediul înconjurător, a recrea natura în care plantele şi copacii să-şi regăsească locul binemeritat. Dacă fiecare dintre noi plantează azi un copac sau o plantă, mâine vom respira un aer mai curat, natura ne va răsplăti!

[galerie]