În data de 09.06.2023 s-a desfășurat cea de-a XI-a ediție a competiției „Tinerii de azi – Antreprenorii de mâine”, eveniment organizat în colaborare cu Junior Achievement România, Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Camera de Comerț și Industrie Neamț. Competiția face parte din activitățile proiectului Tinerii Antreprenori înscris în Calendarul Activităților Educaționale ale Ministerului Educației, fără finanțare, la poziția 100, pentru anul școlar 2022-2023.
Evenimentul a fost jurizat de doamna Mihaela Irimia – reprezentant al SC AUTONOM SA, domnul Gabriel Vișan – reprezentant al SC FRP VIȘAN SRL și domul Andrei Zănoagă – reprezentant al SC NORD STAR SOFTWARE SRL. Mulțumim pe această cale pentru răbdarea cu care aceștia au oferit recomandări tuturor echipajelor participante.

Au fost înscrise pentru participare directă 19 echipaje cu elevi de liceu din Bacău, Ploieşti, Neamţ, Suceava, Bucureşti. 13 echipaje au ajuns în finală, obținând următoarele rezultate:

Locul I – echipa The Dizzy Hope de la Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț, coordonată de profesor Ciurlea Ionuț, având ca membri pe elevii: Ifrim Alexandra, Stolnicean Mirabela Elena, Gavriloaia Darius, Cîrcu Ioachim Ștefan și Apopei Ștefan.
Locul II – echipa Swell, de la Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț, coordonată de profesor Ciurlea Ionuț, având ca membri pe Bucur Andrei Cosmin, Eșanu Flavius, Mărgărit Matei Costin și Ojică Anisia Maria.
Locul III – echipa Purrfetto Cafe, de la Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț, coordonată de profesor Costrachevici Elena, având ca membri pe Croitoru Ștefania-Iuliana, Luca Ana, Yarmolenko Roman și Ifrim Tudor-Iustin.
Mențiune – echipa Satul Afinelor, de la Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu Piatra Neamț, profesori coordonator Șalaru Constanța și Airinei Liliana, membri: Trifan Dacian și Tomescu Vlad.
Mențiune – echipa La Vita Bella, de la Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț, coordonată de profesor Irimia Elena-Genoveva, membri: Marcu Anastasia.
Mențiune – echipa Resell Art, de la Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț, coordonată de profesor Irimia Elena-Genoveva, membri: Părău Vlad și Chiriac Ilinca.

Evenimentul se va încheia cu jurizarea materialelor echipelor înscrise la participarea indirectă ce va avea loc marți, 13.06.2023.
Mulțumim tuturor celor care au fost aproape de eveniment, ale căror încurajări ne motivează pentru a continua cu ediția numărul XII.