Bun venit la ONI 2011 - Piatra-Neamt!

Prima pagina

Ultima modificare -> 15 April, 2011 de catre
 • Distinşi oaspeţi,
  Dragi colegi,
  Iubiţi elevi,

      La mijloc de aprilie 2011, în Piatra Neamţ, se desfăşoară cu speranţă două „lecţii” prin care împreună încercăm să stabilim public distincţia dintre preţioşi şi valoroşi.

      Excesul de stimă pe care îl am pentru oamenii ce sunteţi – cu adevărat valoroşi – se naşte, probabil, din nevoia firească de a face „exerciţii de admiraţie” faţă de ştiutorii de mult în momente în care mult prea mulţi ştiutori de puţin practică retorica mediocrului lipsit de vină cu rostogoliri emfatice.

      Inspectoratul Şcolar al Judeţului Neamţ lansează acum „cu drag” un dialog al „faptelor mari”: Concursul Naţional „Made for Europe” şi Olimpiada Naţională de Informatică – de pe platforma anvergurii şi a excepţionalismului în perfectă cunoştinţă de cauză.

      Dorim ca aceste evenimente să fie percepute ca acumulări profitabile   într-o Agora a celor responsabili, a celor hotărâţi să impună un nou sens învăţământului, într-o comunitate a diversităţii şi a valorii. De aceea,  îngăduiţi-mi să vă adresez omagiul şi preţuirea instituţiei pe care o reprezint – Inspectoratul Şcolar al Judeţului Neamţ şi să vă mulţumesc, din nou, pentru puterea de a apăra cu reală competenţă şi simţ al datoriei, învăţământul românesc!

  Prof. Luminiţa Georgeta Vîrlan
  Inspector Şcolar General
  Inspectoratul Şcolar al Judeţului Neamţ


Cautare

Introduceti textul cautat

Ultimele noutati

 • Link-uri utile