ShoeBox, un proiect implementat de către Florin Elvis Tudor, coordonatorul Asociației More than a Smile, este o poveste frumoasă de Crăciun, iar fiecare dar împărțit ascunde câte un zâmbet. De-a lungul edițiilor am întâlnit copii care provin din zone defavorizate, pentru care această „cutie de pantofi” a însemnat nu doar un gest, ci și o promisiune că Moșul nu i-a uitat.

La cea de a VII-a ediție a campaniei de donații, scopul nostru a fost de a aduce o mică rază de speranță pe chipul familiilor care se confruntă cu dificultăți financiare și de a aminti copiilor că Moș Crăciun nu uită pe nimeni.

În urmă cu opt ani a început o frumoasă poveste despre implicare, dăruire și pasiune. Asociația SMILE a organizat peste 250 de proiecte prin care a contribuit la consolidarea comunității ca un întreg, la integrarea familiilor cu probleme sociale și financiare în societate și la obiectivele Dezvoltării Durabile. Alături de numeroși sponsori și parteneri, am reușit să aducem ZÂMBETUL pe fața multor oameni și am simțit recunoștință și mulțumire. Toate aceste lucruri minunate nu puteau fi făcute fără ajutorul celor peste 450 de voluntari SMILE, implicați, vigilenți și dăruiți comunității.

Echipa de implementare a activității a fost alcătuită din președintele asociației More than a Smile, Florin Elvis Tudor, președinta filialei din Piatra-Neamț, Pavăl Vanessa, voluntarii de la Colegiul Național de Informatică, Piatra-Neamț, Voloșeniuc-Hudescu Alexandru, clasa a X-a B, și Purcileanu Taisia Cosmina Gabriela, clasa a X-a F, doamna director al Colegiului Naţional de Informatică, prof. dr. Neamțu Daniela, doamna director adjunct Cozma Luminița, doamna bibliotecara Moisă Maria-Mirabela și domnii profesori diriginţi Hogea Ana-Maria, Luca Cristina, Blaga Gabriela, Anghel Brîndușa, Țăbârnac Cornelia, Costrachevici Elena, Lostun Mihai, Iftime Cristina, Zaharescu Carmen, Morțe Silvia, Ciurlea Ionuț, Mititelu Mirela, Mitrea Elena, Florescu Carmen, Chelaru Elena, Sauciuc Alina, Preisler Octav, Amariei Daniela, administrator financiar, şi îngrijitor Darie Victoria.

Doamnei bibliotecare Moisă Maria-Mirabela îî mulţumim pentru toată implicarea și ajutorul oferit, fără de care nu s-ar fi realizat un proiect atât de frumos!

Activitatea a fost realizată cu sprijinul claselor a V-a A, a VI-a A, a VI-a B, a VIII-a B, a IX-a C, a IX-a D, a IX-a E, a X-a F, a XI-a C, a XI-a D, a XII-a D şi a XII-a F.

Asociația SMILE, Moș Crăciun și Colegiul Național de Informatică le mulțumesc tuturor cadrelor didactice, elevilor și părinților care s-au implicat în această activitate și urează tuturor SĂRBĂTORI FERICITE ȘI MULTĂ SĂNĂTATE!