În perioada 18-22 octombrie, s-a desfășurat mobilitatea din Spania, în Tomelloso, din cadrul proiectului Erasmus+ Let Be Innovative and Social!. Gazda a fost I.E.S. Francisco García Pavón și la această întâlnire au participat trei membri ai echipei de implementare a proiectului de la Colegiul Național de Informatică: Elena-Brîndușa Anghel, Raluca Ene și  Mirabela Brăduleț. De data aceasta au fost prezenți membrii de la toate școlile partenere.

Scopul a fost, în principal, diseminarea Cursului de formare de antreprenori sociali, e-Course of Coach in Social Entrepreneurs, creat de IES Francisco García Pavón. Principalul obiectiv al acestuia este de a forma profesori de la școlile partenere privind dezvoltarea unui proiect de antreprenoriat social, iar aceștia, la rândul lor, vor forma elevii și cadrele didactice de la școala unde își desfășoară activitatea.

De asemenea, partenerul organizator a oferit posibilitatea participanților să cunoască și să înțeleagă mecanismul unei afaceri sociale, IES Francisco García Pavón organizând vizite la unele firme a căror activitate este, în majoritate, socială – de exemplu, Cadisla, care promovează integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilități.

Această mobilitate a reprezentat și un prilej de a cunoaște mai bine cultura și valorile istorice ale orașului Tomelloso, dar și de a vizita morile de vânt cu care s-a luptat personajul lui Cervantes.