O altă ediție a concursului “Info are Talent” a luat sfârșit și ca de fiecare dată micii noștri informaticieni talentați nu au dat greș în a ne uimi!

Concursul a deschis săptămâna Zilelor Colegiului nostru și a adus în sala “Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean atât colegi de ai noștri cât și profesori și părinți.
Dintre cei 8 finaliști, câștigătorul premiului ” Info are Talent ” a fost Creangă Adelina, eleva clasei a V-a B care a mișcat publicul cu vocea ei uluitoare. Celelalte 3 premii au fost alese de prestigiosul nostru juriu format din dna prof. Luca Cristina, dna prof. Ene Raluca, președinta Consiliului Școlar al Elevilor Buruiană Anca Patricia, Mister CNI 2017 Crușitu Casian, Mister CNI 2019 Suman Alex, astfel: premiul I Ifrim Simina, premiul II Paraschiv Iustin, iar premiul III Ciobanu Răzvan, Darie Vlăduț și Apetrei Robert.

De organizarea acestui concurs s-au ocupat îndeaproape Fron Mara-Ilinca și Tofan Cristian Raul, elevi ai clasei a 11-a A care au muncit cu drag și spor pentru a oferi elevilor CNI ocazia de a se afirma cu talentul lor. Desigur că aceștia au avut în spate o minunată echipă formată din Buruiană Patricia, Dudan Lorena, Șuba Eliza, Barna Cristian, Teodora Podariu, Afloarei Andrei, Turnea Miriam, Nemțanu Maria și Lazăr Ana Maria.

Domnul Ciurlea s-a asigurat, așa cum face de fiecare dată, ca nimic să nu le lipsească concurenților, lucru pentru care îi mulțumim.

Premiile concurenților au fost acordate de fundația Infomat, lucru pentru care mulțumim conducerii școlii.

Mulțumim tuturor celor care ați fost prezenți, sperăm să vă vedem alături de noi și la edițiile următoare!