Una dintre cele patru activități caritabile de strângere de fonduri pentru proiectul Little Warriors a fost Movie Night.

Continuând o tradiție a Colegiului Național de Informatică pentru a sărbători Zilele colegiului, anul acesta, aceasta activitate a luat amploare.

Tinerii spectatori au beneficiat de trei seri de movie night, sală de proiecție, stand de răcoritoare și popcorn.

Aceste trei seri au dovedit încă o dată spiritul de inițiativă, colaborarea, tenacitatea și persuasiunea elevilor de la CNI care au reușit să aducă lângă ei profesori, părinți, societăți comerciale pentru o bună organizare și desfășurare a evenimentului.

Mulțumim Hotelului Central Plaza pentru sala în care s-au făcut proiecțiile și Vitamin Aqua pentru răcoritoare.

Trebuie menționați elevii care s-au implicat trup și suflet în organizarea acestui eveniment – Larisa Bârlădeanu, Alecsia Andronic,  Daniel Isache, Radu Ciubotariu, Iustin Ciobotariu, Ștefania Roman, Vlad Vernica, Vlad Părău, Alexandru Minuț, Anastasia Marcu, Casian Ungureanu, Sebastian Răzeșu, Alexandru Seftiean, Elena Zaharia, Răzvan Cojocaru, Andreea Caia, Miruna Amâțoaei, Silviu Manea – care s-au organizat în grupuri de control al certificatului, de înmânare a biletelor de intrare, de întâmpinare și plasare a spectatorilor, la standul de răcoritoare, de control la intrarea în sală, de supraveghere în sală, de fotografiere a evenimentului.

La sfârșitul celor trei seri, organizatorii au decis reiterarea acestui eveniment, în urma căruia s-au legat prietenii, s-a câștigat experiență în ceea ce privește lucrul în echipă, colaborarea, toleranța, empatia.

Banii donați de spectatori, 6 373 lei, vor fi virați în contul proiectului Little Warriors.

Mulțumim tuturor tinerilor spectatori pentru generozitate și pentru spiritul civic de care au dat dovada.

Vă dorim tuturor o vacanță minunată, sărbători cu liniște, cu sănătate și iubire, un an nou cu multe realizări!

Prof. Raluca Ene